ΚΛΕΙΔΙ-ΝΙΚΗ 0-5



Το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας ολοκληρώθηκε το Σάββατο με την Νίκη Αγκαθιά με την ευρεία εκτός έδρας νίκη που σημείωσε κόντρα στον Εθνικό Κλειδίου, να αναδυκνύεται και τυπικά πρωταθλήτρια ομάδα για την περίοδο 2007-08. Οι «ασπρόμαυροι» πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση στην αναμέτρηση του Σαββάτου, απέναντι στον Εθνικό, δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους αφού η διαφορά των δύο ομάδων ήταν εμφανής.



Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η παρουσία της αστυνομικής δύναμης, για τον «φόβο των Ιουδαίων» αφού πριν από την αναμέτρηση υπήρχαν φήμες για πιθανή παρουσία φιλάθλων της Νάουσας, κάτι που στην πράξη δεν επαληθεύτηκε.


Το φιλμ του αγώνα
5': Ο Χατζόπουλος Μπ. βγάζει την παράλληλη σέντρα από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Μοσχόπουλο, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Καρκέλης.
8': Ο Πολυζόπουλος Κ.Γ. με φοβερό διαγώνιο σουτ απ' τα τριάντα μέτρα, έστειλε την μπάλα στο γάμα της εστίας, του ανήμπορου να αντιδράσει Καρκέλη, κάνοντας έτσι το 0-1 για τη Νίκη.
11': Ο Ακρίβος στην προσπάθεια του να απομακρίνει την μπάλα μετά από τη συρτή σέντρα του Γερμανίδη, την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του και κόρνερ.
17': Ο Διτσόλας εκμεταλλεύεται συνεχόμενα λάθη στην άμυνα των γηπεδούχων και με δυνατό σουτ, στέλνει για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Καρκέλη κάνοντας το 0-2.
35': Ο διαιτητής Κωτσιαντής αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Χάλη, για αντιαθλητικό μαρκάρισμα σε αντίπαλο του.
58': Ο Χατζόπουλος Μπ. μετά από ωραία κούρσα από δεξιά βγάζει τη συρτή σέντρα για τον Γερμανίδη, ο Καρκέλης όμως έπεσε σωστά και μπλόκαρε.
61': Ο Χατζόπουλος Μπ. και πάλι βγάζει τη συρτή σέντρα για τον Γερμανίδη και αυτός με κοντινό πλασέ δεν δυσκολεύεται να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, κάνοντας το 0-3.


67': Ο Γατόπουλος πιάνει το δυνατό σουτ έξω απ' την μεγάλη περιοχή, για να μπλοκάρει σταθερά στη δεξιά του γωνία ο Καρκέλης.
70': Μετά από κάθετη μπαλιά του Πολυζόπουλου Κ.Γ. ο Ματσούκας έπιασε το σουτ στην κίνηση, στέλνοντας για τέταρτη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Εθνικού (0-4).
72': Αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη και κόκκινη κάρτα ο Ματσούκας.
79': Αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τοπούζης και στην ίδια φάση αποβάλλεται και ο Παπαγιάννης με απευθείας κόκκινη, για διαμαρτυρίες (έδειξε τα γεννητικά του όργανα στο διαιτητή).


84': Ο Γατόπουλος με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-5, δίνοντας έτσι το σύνθημα για την έναρξη των πανηγυρισμών στο στρατόπεδο της Αγκαθιάς

Συνθέσεις
ΚΛΕΙΔΙ: Καρκέλης, Τοπούζης, ΤΣΧΑΝΤΑΝΤΖΕ, Ακρίβος, Παπαγιάννης, Μακρής (46' Βουδούρης), Μπούρας (12' λ.τ. Θεριάδης), Πολ (46' Λουσόν), Χάλης, ΠΡΙΝΤΖΙΟΣ, Ζαρομυρίδης


ΑΚΓΑΘΙΑ: Κωτσόπουλος, Χαλκιάς, Στουγιαννόπουλος, Πολυζόπουλος Κ.Α., ΚΑΤΣΟΥΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, Σάλιβαν, ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ (59' Γατόπουλος), ΔΙΤΣΟΛΑΣ, Γερμανίδης (63' Ματσούκας), ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Μ. (Πολυζόπουλος Π.), ΠΟΛΥΖΟΠΟΥΛΟΣ Κ.Γ.
Διαιτητής: Κωτσιαντής
Γκολ: 8΄ Πολυζόπουλος Κ. Γ., 17΄ Διτσόλας, 60΄ Γερνανίδης, 67΄ Ματσούκας, 84΄ Γατόπουλος
MVP: Κατσουγιανόπουλος (Αγκαθιά)